GOODYEAR DURAGRIP 175/65 R15 84T

Városi forgalomra

A Goodyear Duragrip kifejezetten a városi forgalommal járó napi több száz elindulásra és megállásra lett kifejlesztve. Kis és középkategóriás személygépkocsik számára gyártott nyári gumi.

Magas teljesítmény

Aszimmetrikus mintázata rövidebb fékutat és jobb kezelhetőséget biztosít nedves és száraz úton is. Kiváló úttartással, kanyarstabilitással és rendkívül magas futásteljesítménnyel rendelkezik.

Nedves utakra

Kiváló vízkiszorító képessége ideálissá teszi a csúszós, nedves utakra.

Goodyear
612649
175/65 R15 84T
C1
B
A
AC
71

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

GOODYEAR

Frank Seiberling 1898-ban alapította meg a Goodyear Tire & Rubber Company-t, a vállalatot Charles Goodyearről nevezte el, aki felfedezte a vulkanizálást. Seiberling vezette be a jellegzetes szárnyas lábat, ami kereskedelmi védjegy lett, és amely szimbolikus kapcsolatot jelent a társaság múltjával.

A Goodyear 13 munkással kezdte meg a gyártást, első sorban kerékpár és hintó gumiabroncsokat gyártottak. Folyamatos fejlődés árán elérték, hogy 1916-ra a világ legnagyobb gumiabroncs gyártója lett. Ezt a jeles alkalmat egy új szlogennel ünnepelték meg: „Több ember utazik Goodyear gumiabroncsokon, mint bármi máson”.

A Goodyear gumiabroncsok kiváló minőséget képviselnek, ezt bizonyítja az is, hogy a Holdon az első keréknyomokat is Goodyear gumik hagyták. A Goodyear mintázatai biztos tapadást és kimagasló teljesítményt nyújtanak a változatos útkörülmények között is. 

Akció
Akciós ár:
30.510 Ft
24.024 Ft + ÁFA